fbpx

Total Body
Control.

Total Body Control

Magna fringilla urna porttitor rhoncus dolor purus non enim praesent. Pulvinar etiam non quam lacus suspendisse faucibus. Lobortis feugiat vivamus at augue eget arcu dictum varius duis. Dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Sed arcu non odio euismod lacinia at quis risus.

Egestas diam in arcu cursus euismod quis. Aenean euismod elementum nisi quis eleifend. In dictum non consectetur a erat nam. Et malesuada fames ac turpis egestas maecenas pharetra. Turpis massa tincidunt dui ut ornare lectus sit. Curabitur vitae nunc sed velit dignissim sodales ut. Sem et tortor consequat id porta nibh venenatis. Eu ultrices vitae auctor eu augue ut lectus arcu.

Testimonials

Riikka

 

Als je door een fase heen gaat in je leven, wanneer je voor je gevoel niet helemaal in control bent en je dan een aanbod krijgt voor een cursus “total body control” door Niels, die pak je zeker! Niet helemaal wetend wat het nu precies gaat betekenen maar wel als een richting voor de komende 3 maanden.

Mijn avontuur “total control” begon in januari 2019: 3 keer per week sporten, schema voor eten en persoonlijke coachingsmomenten.
Bij het eerste persoonlijke gesprek werd het duidelijk: het gaat om jou als persoon en jouw situatie, manieren en doelen. Wat fijn! Dat betekende ook je helemaalopenenvanuit de gevoelens en overtuigingen die je momenteel belemmeren in het halen van je doelen.

In het gehele proces zijn er meerdere momenten van tranen van loslating en blijdschap geweest onder weg naar scherpere doelen. Ook meer bewustwording in de rollen die je hebt en wat die doen met je. Om namelijk lange termijn doelen te kunnen behalen moet je geentheater spelen”, maar je rollen goed kennen en die op de juiste manier regisseren. Met kleine bewuste aanpassingen stapjes vooruit, dan ben je in control! En daar leer je de basis voor in 3 maanden met Niels en lotgenoten, maar je hebt daarmee voeding voor de rest van je leven om door de jungle van verleidingen te manoeuvreren “in control”!

Linda

 

Goede voornemens, we hebben ze vast allemaal en het liefst begin ik er morgen mee. Echter het gekke is dat het dan toch vaak niet lukt. Soms wel, dan is die
‘Knop’ om en kan ik alle koekjes afslaan, bestel ik spa rood ipv wijn en weet ik mijn verplichte rondje sportschool om te zetten in een fanatiek trainingsschema, om op een gegeven moment weer terug te vallen in oude patronen… op zichzelf ook een patroon…

Patronen staan bij Total body control centraal. Wat doe je en met welke overtuigingen, daar is naast trainen en voedingsadvies ook aandacht voor. En dat helpt! Want die adviezen weet ik inmiddels wel en toch trakteerde ik mijzelf geregeld op een lekker taartje om het gezellig te maken, terwijl ik van die zwangerschapskilo’s af wil.

Gesprekken met Nils hebben mij doen inzien dat ik momenten van rust en gezelligheid voor mijzelf aankleed met iets lekkers. Ik ga er graag op uit om ergens relaxed te zitten en een home made taartje te bestellen. Inmiddels herken ik de behoefte aan ontspanning of sociale warmte veel beter en probeer ik deze anders in te vullen. Tevens sport je met Total body control drie keer in de week en leidt dat in combinatie met de verminderde inname van suiker ook tot een daling op de weegschaal.

Het is geen ‘knop’ die ik heb omgezet maar een verdieping van mijn bewust zijn in mijn eigen gedrag en daar achterliggende overtuigingen. Door meer zicht te hebben in mijn eigen behoeftes hoop ik op blijvende gedragsverandering en ook dat ik tegen het eind van dit programma weer in een oude spijkerbroek pas.

© 2018 - NIELS' FITCLASS PERSONAL TRAINING. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
Webdesign by guidothooft.com

Privacy Policy