fbpx

Testimonials Niels’ Fitclass

Paco

Fanatieke Fitclasser

“Iedereen weet wel wat je moet doen om je sportieve doelen te behalen maar bij Niels’ Fitclass kreeg ik het duwtje in de rug om ze daadwerkelijk te behalen”

Manon

Challenge deelnemer

Dankzij de challenge ben ik in 3 maanden tijd 25cm omtrek verloren!”

Simone

Fanatieke Fitclasser

Je traint weliswaar in een groep, maar er is erg veel individuele aandacht. Het is heel gezellig en je hebt ook echt steun aan elkaar

Michel

Sinds 1,5 jaar heb ik bijna wekelijks personal training van Lesley en doe ik 2 keer in de week een circuittraining. En ik hoop dat ik nog lange tijd deze trainingen mag doen. Waarom? Het heeft mij enorm veel gebracht. Niet alleen ben ik 10 kilo afgevallen, ik heb veel meer energie en voel mij veel fitter, zowel lichamelijk als mentaal. Het heeft meer dan 60 jaar geduurd maar Lesley, Niels en Joey hebben er voor gezorgd dat ik sporten leuk ben gaan vinden! Die ervaring gun ik iedereen.

Michel van Leeuwen

Mariëlle

Mariëlle 37 kg lichter en op naar de laatste summer targets

Als jij aan persoonlijke doelen wilt werken, bel Niels dan even. Zijn trainingen zijn fun en doeltreffend. Ik verveel me snel, dus Niels verandert mijn trainingsprogramma continu. Ongemerkt verschuiven we de lat steeds en evalueren we regelmatig. Ook buiten de trainingen om, kan ik Niels altijd vragen stellen en om advies vragen. Ondertussen ben ik 37kg lichter en heb ik geen pijnstillers meer nodig om de dag door te komen. Ik ben fitter dan ooit. Niels heeft een brede kennis en kijkt altijd naar wat er voor jou nodig is. Daarom vind ik het zo fijn om met hem te trainen. Dus bel hem gewoon en doe een introductieles. Geeft jezelf dat cadeau!

Mechteld

Lesley traint mij en mijn man al weer 2 jaar en met resultaat! We hebben verschillende doelen, dus met speciale oefeningen per persoon en humor weet ze ons te stimuleren en sterker te maken. Je voelt je welkom en sportief met Lesley bij Niels Fitclass.

Berit en Junda

Niels is een sympathieke kerel, en zijn enthousiasme als trainer werkt heel aanstekelijk. Over iedere training is echt nagedacht: Iedere keer flink aan de bak, en tegelijkertijd blijft het afwisselend en leuk. Niels kijkt echt naar wat je nodig hebt om je motivatie te behouden en om je doelen te bereiken. De trainingen bieden niet alleen fijne ontspanning na een drukke werkdag, we hebben ook gewoon onwijs veel lol! Kortom, top en een echte aanrader!

Rob

Niels vroeg mij om wat te vertellen over mijn ervaring met hem als personal trainer. Dat lijkt makkelijker dan het is, want Niels is niet zo eenvoudig te omschrijven. 

Niels heeft niet alleen enorm veel kennis van zaken en jarenlange ervaring, maar voert zijn vak met een ongekende passie uit. Sinds 2017 hoor ik zijn naam regelmatig vallen, omdat mijn vrouw Manon toen is begonnen met trainen bij Niels. In 2021 kreeg zij de verschrikkelijke diagnose kanker, en heeft zij Niels gevraagd om haar te helpen zo fit mogelijk te worden om de behandelingen zo goed mogelijk te kunnen doorstaan. En Niels is deze uitdaging aangegaan. Met een niet te beschrijven inzet en betrokkenheid heeft hij Manon bijgestaan, en wist hij haar telkens weer te motiveren zichzelf tot het uiterste te pushen. Ze mocht haar strijd tegen kanker niet winnen, maar door Niels heeft ze alle doktoren versteld doen staan van haar kracht en doorzettingsvermogen. Niels zocht haar zelfs op in het ziekenhuis om met haar te trainen. 

Niels is dus veel meer dan een deskundige en ervaren trainer. Voor Manon was hij bovenal een dierbare vriend. Manons wens was dat ik met Niels verder zou gaan met trainen. Zelf lijd ik aan de ziekte MS dus ook voor mij is het belangrijk zo fit mogelijk te zijn. Een ook deze uitdaging gaat Niels met alle liefde aan. 

Kortom, Niels is een topper en een maatje.

Shirin -15kg!

Binnen 7 maanden van blousemaat 42 naar 34? Van broekmaat 42 naar 36? Van mollig naar gespierd? Ja, het kan en ik ben het bewijs! Joey Milan heeft echt mijn leven veranderd met zijn personal training en voedselbegeleiding. Ik heb me nog nooit zo mentaal en fysiek fit en sterk gevoeld! Met Joey’s begeleiding kan jij het ook!

Leoni -10kg!

Training with Joey is full of energy with challenging workouts which are really tailored to me and my body type.  I’ve struggled to stick to a workout routine in the past so the variety of exercises always keeps me energised!

© 2018 - NIELS' FITCLASS PERSONAL TRAINING. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
Webdesign by guidothooft.com

Privacy Policy