fbpx
Over Klanten.

Dit is Simone nu.

Ik ken Simone al van een aantal jaren geleden, toen ik haar hielp met effectief trainen. In een paar werken tijd was ze flink afgevallen en had voldoende bij me opgestoken dat ze alleen verder kon.

Maar niet heel lang geleden werd bij haar lipoedeem vastgesteld. Dat is een vrij zeldzame, chronische en slecht te behandelen aandoening waarbij vocht of vet op ongewone plekken op het lichaam wordt opgeslagen. Hoewel de aandoening niet te genezen is en bij gewichtsverlies de aangetaste plekken doorgaans veel minder slinken dan elders op het lichaam, raadde de arts Simone toch aan om weer serieus te gaan sporten.

Zo kwam ik weer in beeld.

En ik was toen net, samen met Lesley, bezig om ons VTM (Voeding, Training, Mindset) programma op te tuigen. En Simone, beslist niet voor een kleintje vervaard, wilde dat lipoedeem een zo gevoelig mogelijke slag toedienen, en ging voor dit intensieve vijf maanden programma.

En met resultaat: ruim tien kilo lichter en een aanmerkelijke verbetering van haar oedeem!

Simone is erg te spreken over de combinatie van training, voeding en mindset. “Je traint weliswaar in een groep, maar er is erg veel individuele aandacht”, vind ze. Het is bovendien “erg gezellig” met zijn allen, en “je hebt ook echt steun aan elkaar”.

Lesley was ook “heel bereikbaar” en wist met haar voedingsadviezen goed in te spelen op haar persoonlijke situatie.

En in één van de gesprekken met mij, het Mindset-gedeelte van VTM verzonnen we samen de slogan “snaaien wordt naaien”. Omdat Simone zo van handwerken houdt spraken we af dat ze bij een opkomende snaai-behoefte niet in de koelkast of een keukenkastje, maar achter de naaimachine duikt.

We kijken in die gesprekken naar je gedrag, wat dat veroorzaakt en hoe je het duurzaam kan veranderen.

Die gesprekken heeft Simone nu niet meer nodig, maar ze is nu wel een actieve fitclasser geworden.

Supergoed!

Niels

© 2018 - NIELS' FITCLASS PERSONAL TRAINING. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
Webdesign by guidothooft.com

Privacy Policy