fbpx

Over Klanten.

Dit is Paco.

En het was me meteen duidelijk dat Paco niet voor niets naar me toegekomen was op die druilerige maandag in oktober tweeënhalf jaar geleden. Hij kampte duidelijk met overgewicht, voelde zich niet fit en ook niet lekker in zijn vel.

Hij wist zelf ook wel dat er iets moest veranderen en had daartoe ook zelf al enige pogingen ondernomen, maar steeds zonder (blijvend) succes. Daarom wilde hij er nu echt voor gaan en koos voor een twaalf weken één-op-één Personal Training.

Bij aanvang nam ik de gebruikelijke tests af en daaruit bleek dat we inderdaad veel werk te verzetten hadden. Paco woog 125 kg (BMI 38), had een hoge bloeddruk, een hoog vetpercentage, kon moeilijk soepel bewegen en zijn conditie was ongeveer nul.

Gelukkig bleek hij uit het juiste hout gesneden: een bescheiden, harde werker die adviezen goed en gedisciplineerd kan opvolgen. En bovendien kon hij goed aangeven als hij ergens mee zat, of wanneer iets te lastig was. Zo kon ik hem goed adviseren en bijsturen.

In januari het jaar daarop woog hij 20 kg minder, was zijn bloeddruk goed en zijn conditie met sprongen toegenomen. We spraken af dat hij niet langer één-op-één hoefde te trainen als hij gedisciplineerd aan de reguliere fitclass circuittrainingen zou deelnemen. Paco had in dat jaar zoveel opgestoken over zijn gedrag en leefstijl dat we niet twijfelden dat hem dat ging lukken!

En inderdaad. Inmiddels traint Paco nog steeds twee keer per week bij ons in de circuittrainingen en loopt zelf twee keer in de week hard. Altijd trouw op dezelfde tijden en ik vind het heerlijk om met hem te trainen. Daarnaast maakt hij nog steeds de juiste keuzes in zijn voeding, waardoor zijn gewicht inmiddels is gezakt naar 95 kg.

Wat een ongelofelijk verschil in vergelijking met tweeënhalf jaar terug.

Super Paco! Topklasse!

© 2018 - NIELS' FITCLASS PERSONAL TRAINING. ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.
Webdesign by guidothooft.com

Privacy Policy